REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 800 gramų žuvies (karpio filė)
  • 3 vienetai morkų
  • 6 vienetai bulvių
  • 6 vienetai pomidorų pastos
  • 1 žiupsnelis žalumynų (ir prieskoniai)
  • šiek tiek sviesto
  • šiek tiek vandens

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 800 gramų žuvies (karpio filė)
  • 3 vienetai morkų
  • 6 vienetai bulvių
  • 6 vienetai pomidorų pastos
  • 1 žiupsnelis žalumynų (ir prieskoniai)
  • šiek tiek sviesto
  • šiek tiek vandens

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 5

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Galima būtų juokauti, kad tobulai iškylai svarbus tik oras, tačiau tai nėra visiška tiesa. O štai gera kompanija ir tinkamas maistas tiesiog būtinybė. Na ,o iškylos metu išgėrus alaus ir pasigavus žuvies maisto pasigaminti bus nesunku. Tad aš noriu papasakoti kaip tai padaryti:
  2. Pirmiausia pagautą žuvį apdorojame ir pasiliekame file. Ją šiek tiek pasmulkiname, užberiame prieskonių.
  3. Kubeliais supjaustome morkas, bulves, pomidorus bei kitas turimas daržoves, susmulkiname žalumynus.
  4. Nuo turimų skardinių (alaus, coca colos ir t.t.) nupjauname viršų. Ir į skardines dedame visus jau paruoštus produktus, bei įpilame ŠIEK TIEK vandens ir įdedame gabalėlį sviesto.
  5. Skardines statome ant jau įkaitusių žarijų ir laukiame kol mūsų troškinys išsitroškins.
  6. Skanaus :)

Autorius: Vakarė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų