REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 6 vienetai paprikų (įvairių spalvų)
  • 1 stiklinė grikių (biriai virta košė)
  • 100 gramų fermentinio sūrio (tarkuotas)
  • 1 vienetas morkų (vidutinio dydžio)
  • 1 vienetas svogūnų (nedidelis)
  • 2 valgomieji šaukštai aliejaus
  • 2 valgomieji šaukštai pomidorų padažo
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek pipirai

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

INGREDIENTAI:

  • 6 vienetai paprikų (įvairių spalvų)
  • 1 stiklinė grikių (biriai virta košė)
  • 100 gramų fermentinio sūrio (tarkuotas)
  • 1 vienetas morkų (vidutinio dydžio)
  • 1 vienetas svogūnų (nedidelis)
  • 2 valgomieji šaukštai aliejaus
  • 2 valgomieji šaukštai pomidorų padažo
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek pipirai

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 3

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Aliejuje pakepinkite supjaustytą kubeliais svogūną, burokine tarka sutarkuotą morką. Baigiant kepinti, sudėkite grikių košę ir pomidorų padažą, pagal skonį įberkite druskos ir pipirų.
  2. Supjaustytas puselėmis paprikas dėkite į kepimo indą, pridėkite įdaro, o ant viršaus užbarstykite tarkuoto fermentinio sūrio. Kepkite 180 °C apie 25 min.

Autorius: Janina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų