REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 450 gramų tešlos (mantinga)
  • 6 vienetai obuolių
  • 2 arbatiniai šaukšteliai vanilinio cukraus
  • 1 valgomasis šaukštas cinamono
  • 20 gramų sviesto

Paruošimo laikas: Apie 30 min.

INGREDIENTAI:

  • 450 gramų tešlos (mantinga)
  • 6 vienetai obuolių
  • 2 arbatiniai šaukšteliai vanilinio cukraus
  • 1 valgomasis šaukštas cinamono
  • 20 gramų sviesto

Paruošimo laikas: Apie 30 min.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 4

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. 3 obuolius supjaustykite stambiais kubeliais. Puode ištirpinkite sviestą, sudėkite obuolius, įberkite pusę cinamono ir 1 pakelį vanilinio cukraus.
    Įpilkite į puodą tiek vandens, kad visiškai apsemtų obuolius. Kai užvirs, sumažinkite liepsną ir troškinkite 35 min. Obuoliai turi būti minkšti, o vanduo – visiškai išgaruoti. Obuolius sugrūskite.
  2. Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių. Likusius obuolius supjaustykite skiltelėmis. Iškočiokite tešlą.
    Į kepimo popieriumi įklotą kepimo formą įdėkite tešlos lakštą, smulkiai subadykite jį šakute. Ištrinkite tešlą trintų obuolių mase, ant jos sudėliokite obuolių skilteles.
  3. Apibarstykite obuolius likusiu vaniliniu cukrumi ir cinamonu, kepkite 30 min.
    Patiekite pyragą atvėsusį.

Autorius: Greta

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų