Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 4 vienetai svogūnų (dideli)
- 1.5 kilogramo kiaulės prandinės
- šiek tiek prieskonių (druska, pipirai, šašlykų prieskoniai)
- 1.5 litro mineralinio vandens (geriausia "Vytautas")
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Supjaustytą mėsą apliejame gazuotu mineraliniu vandeniu. Geriausia "Vytautas", nes jis yra sūraus skonio ir puikiai tiks kaip marinatas.
Į mėsą su mineraliniu dedame pjaustyto svogūno, česnako, prieskonių (aš naudoju juoduosius pipirus, druską, prieskonius šašlykams).
Viską išmaišome ir laikome per naktį vėsioje vietoje.
Patiekti su daržovėmis ir mėgiamu padažu.
INGREDIENTAI:
- 4 vienetai svogūnų (dideli)
- 1.5 kilogramo kiaulės prandinės
- šiek tiek prieskonių (druska, pipirai, šašlykų prieskoniai)
- 1.5 litro mineralinio vandens (geriausia "Vytautas")
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Supjaustytą mėsą apliejame gazuotu mineraliniu vandeniu. Geriausia "Vytautas", nes jis yra sūraus skonio ir puikiai tiks kaip marinatas.
Į mėsą su mineraliniu dedame pjaustyto svogūno, česnako, prieskonių (aš naudoju juoduosius pipirus, druską, prieskonius šašlykams).
Viską išmaišome ir laikome per naktį vėsioje vietoje.
Patiekti su daržovėmis ir mėgiamu padažu.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą