• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 300 gramų vištiena (file, virta)
  • 200 gramų vyniuogių (besėklės)
  • 100 gramų salierų (stiebai)
  • 1 sauja pistacijų (skrudintos, be kevalo)
  • 1 saujelė mėtų (šviežios, smulkintos)
  • 0.5 stiklinės majonezo
  • 1 valgomasis šaukštas citrinų sultys
  • šiek tiek pipirai (juodieji)
  • šiek tiek druskos
  • 0.5 vieneto paprikų (raudona)
  • šiek tiek aliejaus
  • šiek tiek salotų ((lėkštei iškloti))

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 300 gramų vištiena (file, virta)
  • 200 gramų vyniuogių (besėklės)
  • 100 gramų salierų (stiebai)
  • 1 sauja pistacijų (skrudintos, be kevalo)
  • 1 saujelė mėtų (šviežios, smulkintos)
  • 0.5 stiklinės majonezo
  • 1 valgomasis šaukštas citrinų sultys
  • šiek tiek pipirai (juodieji)
  • šiek tiek druskos
  • 0.5 vieneto paprikų (raudona)
  • šiek tiek aliejaus
  • šiek tiek salotų ((lėkštei iškloti))

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 6

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Filė supjaustyti griežinėliais, apšlakstyti citrinos sultimis ir palikti 15 minučių. Pabarstyti druska, pipirais ir iškepti.
  2. Salierų stiebus supjaustyti griežinėliais, paprikas -kubeliais, smulkiai pjaustyti mėtas,per pusė supjaustyti vynuoges (pusė pasilikti papuošimui), supjaustyti skiltelėmis. Viską išmaišyti su nedideliu kiekiu majonezo.
  3. Į lėkštę, išklotą salotų lapais gražiai išdėliokite iškeptą vištieną, tada sudėkite mišrainę. Aptepkite viršų majonezu ir gražiai išdėliokite likusias vynuoges.

    Skanaus

Autorius: Lina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų