• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 riekės cukinijos ((apie 2-2,5 cm storio))
  • 100 gramų sūris (fermentinis)
  • 50 gramų sojos (faršas)
  • 100 gramų mesos (malta)
  • 3 arbatiniai šaukšteliai majonezo
  • šiek tiek prieskonių (įvairūs (Santa Maria))
  • 1 vienetas morkų
  • 3 skiltelės česnakų
  • šiek tiek aliejaus
  • šiek tiek svogūnų

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 2 riekės cukinijos ((apie 2-2,5 cm storio))
  • 100 gramų sūris (fermentinis)
  • 50 gramų sojos (faršas)
  • 100 gramų mesos (malta)
  • 3 arbatiniai šaukšteliai majonezo
  • šiek tiek prieskonių (įvairūs (Santa Maria))
  • 1 vienetas morkų
  • 3 skiltelės česnakų
  • šiek tiek aliejaus
  • šiek tiek svogūnų

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 2

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Cukiniją pjaustyti 2-2,5 cm žiedais, išimti sėklas, barstyti prieskoniais, labai tinka Santa Marios persiladas, padruskinti ir apkepti lengvai aliejuje. Nusausinti aliejaus perteklių.
  2. Morką, svogūną ir česnaką smulkinti, pakepti aliejuje, dėti paruoštą mėsos ir sojos faršą, prieskonių, apkepti. (Sojos faršą apvirti apie 10 min. vandenyje su kubeliu buljono). Galima pagardinti trupučiu krapų, salierų ar laiškiniu česnakėliu.
  3. Paruoštą įdarą dėti į cukinijų žiedus, uždėti šiek tiek majonezo, berti tarkuotą sūrį ir kepti orkaitėje ar konvekcinėje krosnelėje, kol sūris paruduos. Skanaus)))))

Autorius: Zita

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų