REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Salotos labai tinka burokėlių gerbėjams, besilaikantiems dietos ar šiaip nevalgantiems mėsos ir užpilų. Burokėliai kepti orkaitėje, prieš tai juos supjausčius ir suvyniojus į foliją. Tai jiems priduoda ypatingo skonio.

REKLAMA
REKLAMA

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas burokėlių (pailgas)
  • 1 vienetas morkų (didelė)
  • 3 valgomieji šaukštai konservuotų pupelių
  • 1 lapas pekino kopūstų
  • 1 gabalas poras
  • 1 valgomasis šaukštas aliejaus
  • 1 žiupsnelis himalajų druskos

Paruošimo laikas: Apie 30 min.

REKLAMA

Porcijų skaičius: 2

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Burokėlį nuplauti, supjaustyti riekelėmis, aptepti aliejumi, suvynioti į foliją .
  2. Morką nuskusti, supjaustyti griežinėliais.
  3. Orkaitę įkaitinti iki 180 C laipsnių temperatūros, sudėti į kepimo skardą burokėlius folijoje ir morkas ( jei kepate be silikoninio kilimėlio, įkloti kepimo popieriaus), kepti 40 min.
  4. Pekino kopūsto lapą ir porą susmulkinti, suberti konservuotas pupeles, druską, išmaišyti.
  5. Iškeptoms daržovėms leisti atvėsti, nuo burokėlių nulupti odeles, viską sudėti į lėkštę, jei reikia, pabarstyti druska.

Autorius: Audronė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų