Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 0.5 kilogramo bulvių
- šiek tiek krakmolo
- 1 valgomasis šaukštas margarino
- šiek tiek kiaulienos (malta)
- 2 vienetai kiaušinių
- šiek tiek grietinės (galima pieno)
- šiek tiek prieskonių (mėsai)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Dar reikės spirgiukų padažiukui.
Bulves nusiskusti, išvirti, ataušinti šiek tiek, sugrūsti, įdėti margarino, įmušti kiaušinius, įdėti grietinės keletą šaukštų, pieno apie 1 stiklinę, krakmolo (berti pagal matomumą, kad masė nebūtų per trupi. Lipnumas turi būti kaip krakmolinių cepelinų masė). Paruošti maltą mėsą: suberti prieskonius, išminkyti. Blynus daryti lygiai tai pat, kaip cepelinus: į tešlą įdėti mėsos šiek tiek, suformuoti cepelino forma, suspausti ir kepti ant silpnesnės ugnies, kad mėsa iškeptų. Kai mėsa maždaug būna jau iškepusi, ugnį padidinkite. Blynai apskrus ir atrodys gražiau. Patiekite su spirgučių padažiuku. Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 0.5 kilogramo bulvių
- šiek tiek krakmolo
- 1 valgomasis šaukštas margarino
- šiek tiek kiaulienos (malta)
- 2 vienetai kiaušinių
- šiek tiek grietinės (galima pieno)
- šiek tiek prieskonių (mėsai)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Dar reikės spirgiukų padažiukui.
Bulves nusiskusti, išvirti, ataušinti šiek tiek, sugrūsti, įdėti margarino, įmušti kiaušinius, įdėti grietinės keletą šaukštų, pieno apie 1 stiklinę, krakmolo (berti pagal matomumą, kad masė nebūtų per trupi. Lipnumas turi būti kaip krakmolinių cepelinų masė). Paruošti maltą mėsą: suberti prieskonius, išminkyti. Blynus daryti lygiai tai pat, kaip cepelinus: į tešlą įdėti mėsos šiek tiek, suformuoti cepelino forma, suspausti ir kepti ant silpnesnės ugnies, kad mėsa iškeptų. Kai mėsa maždaug būna jau iškepusi, ugnį padidinkite. Blynai apskrus ir atrodys gražiau. Patiekite su spirgučių padažiuku. Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą