REKLAMA
REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 100 gramų cukraus
- 3 vienetai obuolių
- 3 vienetai kiaušinių
- 3 stiklinės kvietinių miltų
- 2 stiklinės jogurto (natūralus)
- 0.5 arbatinio šaukštelio sodos
- 0.5 arbatinio šaukštelio druskos
- 2 valgomieji šaukštai aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Išplakite kiaušinius su cukrumi ir druska.
Įmaišykite jogurtą, aliejų ir miltus. Į sodą įlašinkite kelis lašus acto arba citrinos sulčių ir įmaišykite į tešlą.
Obuolius nulupkite ir išpjaukite šerdį. Supjaustykite griežinėliais. Jei neturite specialaus peilio išpjauti obuoliams, supjaustykite skiltelėmis.
Merkite obuolių gabaliukus į tešlą ir dėkite į keptuvę.
Apkepkite kiekvieną blyno pusę po 1-2 minutes. Skanaus!
INGREDIENTAI:
- 100 gramų cukraus
- 3 vienetai obuolių
- 3 vienetai kiaušinių
- 3 stiklinės kvietinių miltų
- 2 stiklinės jogurto (natūralus)
- 0.5 arbatinio šaukštelio sodos
- 0.5 arbatinio šaukštelio druskos
- 2 valgomieji šaukštai aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Išplakite kiaušinius su cukrumi ir druska.
Įmaišykite jogurtą, aliejų ir miltus. Į sodą įlašinkite kelis lašus acto arba citrinos sulčių ir įmaišykite į tešlą.
Obuolius nulupkite ir išpjaukite šerdį. Supjaustykite griežinėliais. Jei neturite specialaus peilio išpjauti obuoliams, supjaustykite skiltelėmis.
Merkite obuolių gabaliukus į tešlą ir dėkite į keptuvę.
Apkepkite kiekvieną blyno pusę po 1-2 minutes. Skanaus!
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą