INGREDIENTAI:
- 0.5 stiklinės cukraus
- 0.5 stiklinės medaus
- 1 vienetas kiaušinių
- 1 stiklinė kvietinių miltų
- 0.5 arbatinio šaukštelio sodos
- 100 gramų sviesto
- 0.5 stiklinės grietinės
- 1 stiklinė avižinių dribsnių
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Sumaišiau miltus su avižiniais dribsniais.
Į ištirpintą ir ataušusį sviestą įmaišiau cukrų, medų ir kiaušinį.
Tuomet įmaišiau grietinę ir sodą.
Galiausiai įmaišiau miltų ir dribsnių mišinį.
Tešlą sukrėčiau į kepimo formą ir kepiau 1 valandą 180 laipsnių pagal Celsijų orkaitėje.
Iškepusį ir šiek tiek atvėsusį pyragą (po 5-10 min.) apibarsčiau cukraus pudra.
Autorius: Agota
REKLAMA