REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 18 vienetų alyvuogių (juodosios, be kauliukų)
  • šiek tiek cukraus
  • 1 vienetas svogūnų
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 500 gramų kvietinių miltų
  • 3 vienetai dešrelių (pieniškos)
  • 1 stiklinė pieno
  • 150 gramų dešros (virta)
  • 300 gramų sūris
  • šiek tiek druskos
  • 2 valgomieji šaukštai aliejaus
  • šiek tiek prieskonių (picos)
  • 1 vienetas čili pipirų
  • 35 gramai mielių
  • 320 gramų daržovių (šaldytos, tailandietiškos „Wok Thai“)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Pirmiausia gaminame picos padą. Mieles užpilame pašildytu pienu, ištirpdiname jas ir užpilame ant miltų.
    Įmušame kiaušinį, gerai viską išsukame ir paliekame šiltai pusvalandžiui, kad iškiltų.
    Masei pakilus, sudedame likusius miltus, aliejų, druską, cukrų, užminkome tešlą ir paliekame dar kokiai valandai pakilti.
    Iškočiojame tešlą, padarome blyną tokios formos, kokią turime skardą.
    Skardą apibarstome miltais ir tiesiame picos padą.
    Padą aptepame pomidorų padažu ir sluoksniais dedame kitus ingredientus: smulkintą dešrą, dešrelių griežinėlius, susmulkintą svogūną, čili pipirus, atšildytas daržoves, alyvuoges bei fermentinį sūrį.
    Apibarstome picos prieskoniais ir pašauname į 200 laipsnių temperatūros orkaitėje.
    Kepame tol, kol išsilydo sūris ir pagelsta pado kraštai.
    Stebėkite, kad nesudegtų padas.
    Skanaus!

Autorius: Lijana D.

INGREDIENTAI:

  • 18 vienetų alyvuogių (juodosios, be kauliukų)
  • šiek tiek cukraus
  • 1 vienetas svogūnų
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 500 gramų kvietinių miltų
  • 3 vienetai dešrelių (pieniškos)
  • 1 stiklinė pieno
  • 150 gramų dešros (virta)
  • 300 gramų sūris
  • šiek tiek druskos
  • 2 valgomieji šaukštai aliejaus
  • šiek tiek prieskonių (picos)
  • 1 vienetas čili pipirų
  • 35 gramai mielių
  • 320 gramų daržovių (šaldytos, tailandietiškos „Wok Thai“)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Pirmiausia gaminame picos padą. Mieles užpilame pašildytu pienu, ištirpdiname jas ir užpilame ant miltų.
    Įmušame kiaušinį, gerai viską išsukame ir paliekame šiltai pusvalandžiui, kad iškiltų.
    Masei pakilus, sudedame likusius miltus, aliejų, druską, cukrų, užminkome tešlą ir paliekame dar kokiai valandai pakilti.
    Iškočiojame tešlą, padarome blyną tokios formos, kokią turime skardą.
    Skardą apibarstome miltais ir tiesiame picos padą.
    Padą aptepame pomidorų padažu ir sluoksniais dedame kitus ingredientus: smulkintą dešrą, dešrelių griežinėlius, susmulkintą svogūną, čili pipirus, atšildytas daržoves, alyvuoges bei fermentinį sūrį.
    Apibarstome picos prieskoniais ir pašauname į 200 laipsnių temperatūros orkaitėje.
    Kepame tol, kol išsilydo sūris ir pagelsta pado kraštai.
    Stebėkite, kad nesudegtų padas.
    Skanaus!

Autorius: Lijana D.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų