Pirmiausia gaminame picos padą. Mieles užpilame pašildytu pienu, ištirpdiname jas ir užpilame ant miltų. Įmušame kiaušinį, gerai viską išsukame ir paliekame šiltai pusvalandžiui, kad iškiltų. Masei pakilus, sudedame likusius miltus, aliejų, druską, cukrų, užminkome tešlą ir paliekame dar kokiai valandai pakilti. Iškočiojame tešlą, padarome blyną tokios formos, kokią turime skardą. Skardą apibarstome miltais ir tiesiame picos padą. Padą aptepame pomidorų padažu ir sluoksniais dedame kitus ingredientus: smulkintą dešrą, dešrelių griežinėlius, susmulkintą svogūną, čili pipirus, atšildytas daržoves, alyvuoges bei fermentinį sūrį. Apibarstome picos prieskoniais ir pašauname į 200 laipsnių temperatūros orkaitėje. Kepame tol, kol išsilydo sūris ir pagelsta pado kraštai. Stebėkite, kad nesudegtų padas. Skanaus!
Pirmiausia gaminame picos padą. Mieles užpilame pašildytu pienu, ištirpdiname jas ir užpilame ant miltų. Įmušame kiaušinį, gerai viską išsukame ir paliekame šiltai pusvalandžiui, kad iškiltų. Masei pakilus, sudedame likusius miltus, aliejų, druską, cukrų, užminkome tešlą ir paliekame dar kokiai valandai pakilti. Iškočiojame tešlą, padarome blyną tokios formos, kokią turime skardą. Skardą apibarstome miltais ir tiesiame picos padą. Padą aptepame pomidorų padažu ir sluoksniais dedame kitus ingredientus: smulkintą dešrą, dešrelių griežinėlius, susmulkintą svogūną, čili pipirus, atšildytas daržoves, alyvuoges bei fermentinį sūrį. Apibarstome picos prieskoniais ir pašauname į 200 laipsnių temperatūros orkaitėje. Kepame tol, kol išsilydo sūris ir pagelsta pado kraštai. Stebėkite, kad nesudegtų padas. Skanaus!