Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 2 valgomieji šaukštai cukraus
- 4 vienetai česnakų (galvos)
- 200 gramų krapų
- 0.5 kilogramo morkų
- 1 kilogramas paprikų
- 200 gramų petražolių
- 1.5 kilogramo pomidorų pastos
- 1 stiklinė saulėgrąžų aliejaus
- 4 valgomieji šaukštai druskos
- 4 vienetai čili pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Visas daržoves sumalame mėsmale. Morkas prieš tai rekomenduoju sutarkuoti, kad lengviau maltųsi.
Gautą masę pilame į puodą, supilame aliejų, suberiame druską ir cukrų. Išmaišome ir paragaujame, galbūt norėsite įberti daugiau druskos ar cukraus.
Puodą statome ant nedidelės ugnies ir troškiname apie 40 minučių, kartais pamaišome.
Po to masę samčiu pilame į švarius stiklainius, užsukame dangtelius ir apverčiame.
Konservuotas daržoves laikykite šaldytuve arba vėsioje patalpoje.
Adžika - puikus gruziniškas padažas prie mėsos patiekalų. Skanaus! ;)
INGREDIENTAI:
- 2 valgomieji šaukštai cukraus
- 4 vienetai česnakų (galvos)
- 200 gramų krapų
- 0.5 kilogramo morkų
- 1 kilogramas paprikų
- 200 gramų petražolių
- 1.5 kilogramo pomidorų pastos
- 1 stiklinė saulėgrąžų aliejaus
- 4 valgomieji šaukštai druskos
- 4 vienetai čili pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Visas daržoves sumalame mėsmale. Morkas prieš tai rekomenduoju sutarkuoti, kad lengviau maltųsi.
Gautą masę pilame į puodą, supilame aliejų, suberiame druską ir cukrų. Išmaišome ir paragaujame, galbūt norėsite įberti daugiau druskos ar cukraus.
Puodą statome ant nedidelės ugnies ir troškiname apie 40 minučių, kartais pamaišome.
Po to masę samčiu pilame į švarius stiklainius, užsukame dangtelius ir apverčiame.
Konservuotas daržoves laikykite šaldytuve arba vėsioje patalpoje.
Adžika - puikus gruziniškas padažas prie mėsos patiekalų. Skanaus! ;)
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą