REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Gavosi labai gardus, purus, minkštas, žodžiu, drąsiai rekomenduoju ir jums tokį išsikepti. Manau, kad net ir šventėms tiktų toks obuolių pyragas, nes vaizdeliu man jis visai neblogai atrodo“, – sako tinklaraščio „Gamink su Audrone“ autorė.

„Gavosi labai gardus, purus, minkštas, žodžiu, drąsiai rekomenduoju ir jums tokį išsikepti. Manau, kad net ir šventėms tiktų toks obuolių pyragas, nes vaizdeliu man jis visai neblogai atrodo“, – sako tinklaraščio „Gamink su Audrone“ autorė.

REKLAMA

Reikės: 250 gr miltų, 200 gr sviesto, 200 gr natūralaus jogurto (galite keisti grietine), 3 kiaušinių, 130–150 gr. cukraus (dėkite pagal save), 1 a.š. kepimo miltelių, 4–5 obuolių, saujos razinų/ džiovintų spanguolių mišinio (nebūtina).

Sviestą ištirpinau ir palikau atvėsti. Mikserio pagalba kiaušinius suplakiau su cukrumi (iki baltos masės), sudėjau atvėsintą sviestą, jogurtą, persijotus miltus su kepimo milteliais.

Į masę sudėjau 2 mažais gabaliukais pjaustytus obuolius ir razinų/džiovintų spanguolių mišinio, nuplikytu verdančiu vandeniu. Į kepimo formą (24 cm) patiesiau kepimo popierių ir supyliau masę. Ant viršaus išdėjau griežinėliais pjaustytus obuolius ir užbarsčiau rudojo cukraus. Kepiau įkaitintoje iki 180 laipsnių orkaitėje 45–50 min.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų