Absoliutus lietuvių pamiltas topas – kebabai kepti ant žarijų

Karantino metu daugiau laiko praleidžiame savo namuose, o šilti pavasariški orai kviečia išsikepti gardžius patiekalus ant grotelių. Pabodo seniai išbandyti šašlykai? Tuomet siūlome išbandyti kebabus, keptus ant grotelių. 

REIKĖS: 6 nedidelių tortilijų, raudono svogūno, pusę nedidelio Pekino kopūsto, 2 agurkų, 2 pomidorų, kiaulienos šašlyko (puikiai tinka vakarykštis)

PADAŽUI: apie 3 šaukštus majonezo, 2 šaukštų pomidorų padažo, 2 skiltelės česnako, mineralinio vandens arba kefyro, natūralaus jogurto galite derinti proporcijas pagal savo skonį

Paruošiame padažą, susmulkiname daržoves, plonais griežinėliais supjaustome šašlyką, žiedais supjaustome svogūną. Tortilijas patepame padažu, dedame Pekino kopūstą, šašlyką, svogūną, pomidorus, agurkus. Apačią užlenkiame, kad neišbėgtų padažas tada lenkiame šonus ir sutvirtiname mediniu smeigtuku.

Paruoštas tortilijos dedame ant grotelių ir kepame labai trumpai kol gražiai apskrus. Daržovių ir padažo kiekį derinkite pagal savo skonį. Labai greitas ir nerealiai skanus užkandis. Skanaus!

Recepto šaltinis: http://ritosreceptai.lt


Rašyti komentarą...
SKAITYTI KOMENTARUS (0)
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
Į viršų