REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Mėgstu šaltibarščius tirštus, kad visko būtų daug, o ne skiestus ir praskiestus“, – sako tinklaraščio „Kviečiu į virtuvę“ autorė.

„Mėgstu šaltibarščius tirštus, kad visko būtų daug, o ne skiestus ir praskiestus“, – sako tinklaraščio „Kviečiu į virtuvę“ autorė.

REKLAMA

Šaltibarščių ingredientai: 1 l kefyro; 2 v. š. grietinės; Pundelis krapų; Pundelis svogūno laiškų; 2 agurkai; 200 ml marinuotų burokėlių; Žiupsnis druskos; 3 kiaušiniai.

Šaltibarščių receptas

Kiaušinius išverdame. Agurkus sutarkuojame. Krapus ir svogūnų laiškus pasmulkiname. Daržoves sumaišome. Pagardiname druska, įmaišome grietinę ir supilame kefyrą. Sriubą išmaišome. Pagardiname virtais smulkintais kiaušiniais. Neįsivaizduoju šaltibarščių be virtų bulvių. Skanaus. Gražaus, šilto pavasario.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų