REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Lietuviška virtuvė – savita ir turinti ilgas tradicijas. Tik dažnas lietuvio stalo neįsivaizduoja be cepelinų ir bulvinio plokštainio.

Lietuviška virtuvė – savita ir turinti ilgas tradicijas. Tik dažnas lietuvio stalo neįsivaizduoja be cepelinų ir bulvinio plokštainio.

REKLAMA

Sveikos gyvensenos specialistė, studijos „Sulieknėk sveikai“ autorė Vaida Kurpienė sklaido šį mitą, mat lietuviams būdinga mėsa, šakninės daržovės, kruopos.

Ekspertė sako, kad nuo senų laikų būdinga valgyti daug mėsos, tačiau pasikeitęs gyvenimo būdas ir sumažėjęs aktyvumas lemia, kad šiuolaikinis žmogus turėtų kardinaliai pakeisti požiūrį į maistą.

Tad ar galima lepintis cepelinais? Vaida Kurpienė tikina, kad tokį sunkiai virškinamą maistą galima retkarčiais paskanauti. Tik svarbu žinoti, kaip palengvinti skrandžio darbą.

Visa tiesa apie lietuvių virtuvės siaubus ir mitybos taisykles - vaizdo įraše: 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų