REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Italija pasaulio paveldo organziacijai UNESCO pasiūlė įrašyti Viduržemio jūros virtuvę. Manoma, jog itališkos picos bei makaronai netrukus gali tapti kultūriniame paveldo sąraše. Tad gal vertėtų pasimokyti itališkos virtuvės paslapčių?

REKLAMA
REKLAMA

Ingridientai:

400 g makaronų

Prieskoniai, petražolės

200 g Panevėžio file arba kitokio kumpelio

1 svogūnas

200 sūrio

8 pievagrybiai

REKLAMA

Gaminimas:

Makaronus išvirti pasūdytame vandenyje. Kumpelį supjaustyti kubeliais, svogūną supjaustyti ir truputėlį pakepinti keptuvėje. Kepimo indą ištepti aliejumi, sudėti sumaišytus su svogūnu ir kumpeliu, sudėti susmulkintas petražoles,  pjaustytus grybus ir kepti orkaitėje.Baigiant kepti apibarstyti tarkuotu sūriu ir kepti kol išsilydis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų