REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Sezono atradimas. Soti ir labai skani, puikiai tinka sočiai užkąsti gamtoje“, – sako tinklaraščio „Skanus gyvenimas“ autorė Ilona.

„Sezono atradimas. Soti ir labai skani, puikiai tinka sočiai užkąsti gamtoje“, – sako tinklaraščio „Skanus gyvenimas“ autorė Ilona.

REKLAMA

Mišrainės ingredientai: 500 gr avinžirnių; 400 gr kalmarų file (aš perku pynes); pusė kepalo juodos duonos (supjaustyti kubeliais, apkepti aliejuje ir išmaišyti su druska, smulkintu česnaku); poras arba pundelis svogūno laiškų; druska; pipirai; majonezas.

Avinžirnius geriausia užmerkti iš vakaro. Išvirti kaip nurodyta ant pakuotės,  aš tiesiog paragauju, neleidžiu suvirti, dabar spėju, kad verdu gal iki 20 minučių.

Į išvirtus avinžirnius dėti smulkintą kalmarų filė, smulkintą porą ar svogūno laiškus, duoną, pagardinti druska, pipirais ir permaišyti su majonezu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų