• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vasarą šios sočios, tačiau skrandžio neapsunkinančios salotos puikiai tiks pietums.

2 porcijoms reikės:

Šiek tiek tvirtesnių salotų, pavyzdžiui Ledkalnio

1 vištienos krūtinėlės file

1 paprikos

2 pomidorų

1 cukinijos

1 raudonojo svogūno

Vištienos prieskonių

REKLAMA
REKLAMA

Garstyčių ir medaus padažui:

1 šaukšto garstyčių

1 šaukšto medaus

1 sukapotos ar išspaustos česnako skiltelės

1 šaukšto citrinos sulčių arba vyno acto

2 šaukštų aliejaus

REKLAMA

Vištienos file padalinkite į keletą gabalėlių, apibarstykite prieskoniais, įtrinkite ir pamarinuokite. Skardą patepkite aliejumi, nustatykite grilio rėžimą, įdėkite vištieną, gana dideliais gabalėliais supjaustytas daržoves (jas taip pat galite paskaninti prieskoniais). Kepkite 10-15 minučių, vištieną apversdami vieną kartą.

Į lėkštę dėkite salotas, an jų išdėstykite daržoves, vištieną. Ant viršaus dėkit svogūnų žiedus. Padažui skirtus ingridientus sumaišykite ir užpilkite ant salotų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų