• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kokios skanios man šios morkytės. Galiu vienas kabliuoti šaukštais, bet žinoma puikiai dera ir prie kepsnio“, – rašo tinklaraščio „Kviečiu į virtuvę“ autorė Ingrida.

Kokios skanios man šios morkytės. Galiu vienas kabliuoti šaukštais, bet žinoma puikiai dera ir prie kepsnio“, – rašo tinklaraščio „Kviečiu į virtuvę“ autorė Ingrida.

REKLAMA

Porcijos 2 – 3. Užtruksite gaminant apie 20 min.

  • 500 g morkų;
  • 4 skiltelės česnako;
  • 1 a. š. druskos;
  • 2 a. š. cukraus;
  • 1 a. š. čili;
  • 1 a. š. maltos kalendros;
  • 80 ml saulėgrąžų aliejaus;
  • 1 svogūnas;
  • 2 v. š. acto.

Svogūną pakepiname aliejuje, kol gerai apskrus ir atiduos savo skonį. svogūną išimame ir jo nebenaudosime. 

Morkas sutarkuojame šiaudeliais, česnaką pasmulkiname, suberiame prieskonius ir viską užpilame dar karštu aliejumi.

Gerai išmaišome. Skanaujame jau kitą dieną.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų