REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Nuo dabartinės kartos „Audi A4“ nuo pasirodymo rinkoje praėjo jau beveik ketveri metai, taigi nenuostabu, kad kompanija ruošia esminius pakeitimus, kurie publikai turėtų būti pristatyti 2014 m. viduryje.

REKLAMA
REKLAMA

Kaip skelbia specializuotas vokiečių žurnalas „Auto Motor und Sport“ automobilio dizainas bus pastebimai dinamiškesnis, turės charakteringo stiliaus vientiso rėmelio radiatoriaus groteles, platesnius sparnus ir aštresnius kontūrus. Sedanas taip pat turėtų gauti didesnius galinius žibintus ir labiau iškilusį galinį sparną. Nieko stebėtino, kad didžioji dalis įrangos bus atnaujinta, taigi modelis turėtų gauti didesnį ekraną centrinėje konsolėje, taip pat ir MMI multimedijos sistemą su lietimui jautriu valdymu.

REKLAMA

Variklių pasiūlą kol kas gaubia paslapties šydas, tačiau spėjama, kad pigiausi bazinės komplektacijos modeliai turėtų gauti 1,4 litro darbo tūrio TSI variklį, kurio maksimali galia sieks 122 ir 180 AG. Dalies cilindrų atjungimo technologija turėtų leisti sutaupyti apie 0,5 l/100 km.

Sklando gandai, kad bus siūlomas ir hibridinis modelis su įkraunamomis akumuliatoriaus baterijomis. Jėgainę sudarytų 211 AG galios, 2,0 litrų darbo tūrio TFSI vidaus degimo variklis ir 95 AG galios elektros motoras.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų