REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Seksualiausios, žaviausios, gražiausios bei šarmingiausioms merginos ir vėl jus lydės visus metus ir padės skaičiuoti dienas.

REKLAMA
REKLAMA

Šįkart kalendoriuje – ne dvylika kaip įprastai, o net trylika auksaspalvių blondinių iš visos Lietuvos. Savo fantaziją kalendoriuje ras kiekvienas, mat visos merginos čia – ne tik skirtingais charakteriais, įvaizdžiais, bet ir profesijomis. Taip, būtent tokia ir yra šio kalendoriaus tema – profesijos.

REKLAMA

Vieną po kito versdami kalendoriaus puslapius galėsite išvysti seksualiausias pasaulyje kambarinę ar konditerę, romantiškai nusiteikusią dailininkę, pašėlusią lenktyninkę, valdingą karininkę, begėdiškai trumpu sijonėliu pasidabinusią jūrinininkę, į ligoninę viliojančias dvynes seseles bei labai karštą gaisrininkę.

Jau žinote, kad seksualiausiame lietuviškame vakarėlyje netrūks ir garsenybių: įspūdingoji „Mis Lietuva‘96“ Daiva Anužytė visam mėnesiui tapo fermere, ekstremalių pojūčių gerbėja Gintarė Gurevičiūtė bus fatališka policininke,  Klaipėdos Muzikinio Teatro balerina Kristina Tarsevičiūtė, įkūnijusi stiuardesę, kvies nuotaikingam skrydžiui. Na, o viena pačių populiariausių Lietuvos superžvaigždžių, kurios pavardė vis dar laikoma paslaptyje, įkūnys milijonų vyrų fantaziją – seksualią mechanikę.

REKLAMA
REKLAMA

„Pasidžiaugsiu, kad arši konkurencija verda ne tik tarp „Olialia“ mergaičių, bet ir tarp Lietuvos įžymybių, kurių prodiuseriai kasmet siekia jas „įtaisyti“ į seksualiausią ir populiariausią Lietuvoje kalendorių. Garsiųjų scenos žvaigždžių Natalijos Zvonkės, Sonios, Godos Sabutytės bei kitų pėdomis šiais metais pasekė trylika įspūdingų gražuolių“, - pasakojo kalendoriaus kūrėja Lauryna Anusevičiūtė.



Raimundo Adžgausko nuotrauka

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų