REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kompanija „Japan Display“ anonsavo naujus jutiklinius ekranus, kurie bus skirti išmaniesiems telefonams, planšetiniams kompiuteriams ir automobiliuose montuojamiems medijos centrams, praneša resursas „Tech-On!“.

REKLAMA
REKLAMA

Išmaniesiems telefonams skirtas ekranas yra 5 colių įstrižainės. Jame naudojama IPS (In-Plane Switching) matrica, kurios raiška sudaro 1920 x 1080 taškų („Full HD“ formatas). Taškų viename colyje kiekis (ppi) yra lygus 438, tuo tarpu kontrasto lygis – 2000:1. Jutiklinis sluoksnis integruotas tiesiogiai į ekraną (technologija „in-cell“), o ne ant jo, kaip tai būdavo anksčiau. Tokio ekrano storis bei rėmelio plotis yra vos 1 mm.

REKLAMA

Planšetiniams kompiuteriams kompanija „Japan Display“ pasiūlys 7 colių įstrižainės ekranus. Jo raiška sudarys įspūdingus 2048 x 1536 taškus, tuo tarpu taškų tankis viename colyje sieks 431 ppi.

Automobilių pramoginėms sistemoms skirtų ekranų įstrižainės bus 12,2 colių. Čia taip pat bus naudojama IPS matrica su „in-cell“ technologija, o ekrano raiška sieks 1920 x 720 taškų.

Pranešama, jog naujieji jutikliniai ekranai bus demonstruojami parodoje „FPD International 2012“, kuri šių metų spalio 31 – lapkričio 2 d. vyks Jokohamoje (Japonija). Taigi, jau kitais metais reikia laukti naujovių, kurios išsiskirs įspūdingos raiškos ekranais.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų