REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Buvęs Seimo narys, dabar advokatu dirbantis Aleksandras Sacharukas sulaukė įtarimų dėl dokumentų klastojimo.

REKLAMA
REKLAMA

„Lietuvos rytas“ rašo, kad dokumentų klastojimu buvo įvardyta prieš ketverius metus pagarsėjusi istorija, kai tuometis Seimo narys A.Sacharukas balsavo už savo partijos kolegą Liną Karalių, kuris tuo metu buvo išvykęs į Tailandą.

REKLAMA

Už šį nusižengimą A.Sacharukui ir L.Karaliui Seime buvo surengta apkalta. Po balsavimo L.Karalius prarado parlamentaro mandatą, o A.Sacharukui kelių balsų persvara pavyko jį išsaugoti.

Antradienį įtariamuoju tapęs A.Sacharukas tikino, kad dėl naujojo savo statuso nesisieloja: „Tik keista, kad prokurorai tyrimo ėmėsi po ketverių metų. Tačiau kartu ir džiaugiuosi, kad bus ištirtos visos aplinkybės ir galutinai sudėti visi taškai.“.

REKLAMA
REKLAMA

Buvusiam parlamentarui keista pasirodė įtarimų pateikimo data. Pasak dienraščio, dabar advokato praktika besiverčiantis vyriškis tikina prieš savaitę gavęs vienos politinės partijos pasiūlymą užimti svarbų postą.

"Neturiu įrodymų, tačiau neatmetu, kad mano pokalbių buvo klausomasi, ir konkurentai, sužinoję informaciją, tokiu būdu pabandė sutrukdyti", – sakė A.Sacharukas.

Naujienų agentūros BNS informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo draudžiama.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų