REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Niekas su automatu rankose neverčia merginų atsiduoti keliems vyrams per dieną už atlygį, jos pačios pasirinko tokį kelią.

REKLAMA
REKLAMA

Lietuvoje, kaip ir kitose šalyse, merginų, siūlančių mokamą „meilę“, apstu internete, jos skelbiasi laikraščiuose ir net ant sienų. Visi vyrai žino, kur galima rasti „pigių“ laisvo elgesio merginų, parsiduodančių už dozę narkotikams bei pietus restorane ar kavinėje. Policijos teigimu, tokios merginos yra beveik degradavusios ir paprastai „samdomos“ tik žemiausios klasės vyrų.

REKLAMA

Žemiausiame laiptelyje – stoties prostitutės

„Kekšių“ tarifas svyruoja nuo 10 iki 30 litų, neretai pinigus keičia kita „valiuta“ – alkoholis.

Pigias prostitutes paprastai galima sutikti stoties rajono kavinėje. Dauguma jų net nėščios priima klientus, rūko ir vartoja alkoholį.

Paprastai, tokioms ir skelbtis nereikia – visi žino apie „žanką“ ar „lenką“, kurios už kelis litus tenkina net oraliniu būdu.

REKLAMA
REKLAMA

Jų kontaktai yra surašyti ant sienų ar tvorų. Mat „kekšių“ paslaugomis paprastai naudojasi daug pinigų neturintys studentai, juodadarbiai darbininkai, tolimųjų reisų vairuotojai.

Tiesa, santykiai su tokiomis be apsaugos priemonių gali liūdnai baigtis. Narkomanės ir alkoholio mėgėjos paprastai medikų apžiūrimos per prievartą, kai patenka į policijos įstaigą.

Anot ginekologo, apžiūrinčio „plaštakes“, venerinėmis ligomis serga kas trečia.

Prieš dešimt metų taip vadinamąsias kekšes sergėjo suteneriai, kurie drausdavo joms ilsėtis, liepdavo prievarta tenkinti iškrypėliškas klientų aistras.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Dabar, anot policijos, net ir tokios merginos ir moterys dirba savarankiškai. Tik mokesčių inspekcijai nemoka mokesčių, nes pajamos yra nelegalios, o ir deklaruoti jų niekas neketina.

Mėgina gyventi sąžiningai

Kitai laisvo elgesio merginų grupei priklauso taip vadinamos „laikraštinės ar skaitmeninės kekšės“, sugebančios iš savo darbo pragyventi, išlaikyti butą, kur priima klientūrą, prižiūrėti savo kūną ir sveikatą.

Norėdamos susirasti klientų, jos priverstos skelbtis žiniasklaidoje. Beje, niekas nedraudžia to daryti.

REKLAMA

Pasak policijos, tokių merginų įkainiai šokteli nuo 100 iki 300, neretai iki 500 litų už kelias valandas.

Pareigūnai pastebi, jog tai, kad kūniško verslo atstovės turi nuolatinių klientų, tėra mitas. Niekas nenori su jomis turėti ilgesnių santykių – paprastai apsiribojama keliais susitikimais.

Kai kurios internete nurodo – seksas vienam ar dviem kartams.

Laisvu plotu aprūpintos vyrų seksualinių fantazijų tenkintojos pačios moka sveikatos draudimą, dažnai lankosi pas mokamus ginekologus. Dauguma jų stengiasi dirbti remiantis kitų klientų rekomendacijomis.

REKLAMA

Prostitutės – šiaudas iškrypėliams ir vedusiems vyrams

Laisvo elgesio merginos stebisi, jog tarp ieškančių kūniškų malonumų labai daug vedusių vyrų. Andžela, išlaikanti senamiestyje butą, pasakojo, jog susipažįsta su vyrais internete.

„Pati rašau jiems ir pasiūlau paslaugą. Kai kurie apšaukia, įžeidinėja, kiti tik klausia – kiek? Parašau, susitariu, kur susitinkam. O, kiek tarp jų nesveikų. Vienas patiria orgazmą tik pats save tramdydamas, kitam būtinai reikia analinio, trečiam – oralinio. Vienas garbaus amžiaus profesorius vis kartodavo, kad nori „Vytraxatj v dosku“ (išdulkinti kaip lentą)“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Andželika prisiminė, kai vienas vyras labai greitai „baigdavo“, o paskui drebėdavo kaip epušės lapas. Paaiškėjo, jog tai keista reakcija į seksą.

Mergina su vyru, kuris negali parodyti šios silpnybės savo žmonai, susitinka jau du metus.

„Bet toks vienintelis. Paprastai vedę vyrai nori normalaus, sveiko sekso, kai kurie net laukia, kada pati patirsiu orgazmą. Atvirumo minutę guodžiasi, jog žmonos jų netraukia – jos storos ir negražios, nenori santykių lovoje, arba jie yra nuobodūs“, – atviravo Andželika.

Nori sekso ir alkoholio

Mergina ir jos „kolegės“ daug skaito, stengiasi būti įvykių sūkuryje, mat daugelis klientų mėgsta pasipuikuoti žiniomis, stengiasi pažeminti: „Ką tu čia kekše gali suprasti“.

REKLAMA

Bet, tai irgi retenybė. Paprastai vedę vyrai atsineša su savimi alkoholio ir atsipalaiduoja pilnai.

„Kai kuriems „seanso“ metu skambina žmonos. Tuomet klientai meluoja kaip šeškai – fantazija beribė. Pamenu, vienas pasakė esąs ligoninėje, paskui liepė jam subintuoti ranką. Kiti tikina esą pas draugus, darbe ir t.t. Jie ateina, „išsilieja“ ir bėga vėl į šeimą“, – atvėrė paslapčių mergina.

Vyresni slepia, jauni – rėžia tiesą

Kartu su Andželika „dirbanti“ ir gyvenanti Marina guodėsi, jog Lietuvoje vyrai yra itin šykštūs ir nuobodūs: „Vienas mane maustė kelis mėnesius. Vis skambindavo ir skambindavo, rašydavo kvailas žinutes – pabudome ir kelkimės. Kaip pietaujasi? Ką veikiate. Vis galvojau, kada gi jis pagaliau paklaus dėl paslaugos. O kai ryžosi susitikti, tai neatėjo, nors skambino, kad yra vietoje. Juokas. O gal jis iškrypėlis?“.

REKLAMA

Beje, pastebėjo Marina, Lietuvoje, o ir internete jų yra labai daug. Kai kurie jų prašo skaipo niko neva norėdami įvertinti, kaip merginos atrodo, o patys kiša į ekraną savo grožybes ir taip pasitenkina: „Fui, kaip šlykštu. Nors, gaila tokių vyrų, juk jie yra ligoniai. Daugiau gerbiu tuos, kurie skambina ir sako – mergužėle, kiek nori, kad tave galėčiau iš–ti“.

Bendraujant internete vyresni vyrai paprastai pradeda labai iš toli – teiraujasi, kaip gyvenimas, vadina kačiukais, lėlytėmis, pupomis ir t.t. Ir tik po kelių dienų susirašinėjimo pagaliau išdrįsta prisipažinti, ko nori.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Jauni kiek atviresni, jie iškarto klausia, ar mergina nenorinti „pasidulkinti“ su jaunu, išvaizdžiu ir pajėgiu jaunikaičiu.

Prašo išmokinti meilės žaidimų

Tiesa, pripažino merginos, ne visi tokie drąsūs. Kiti klausinėja, ar negalėtų išmokinti meilės žaidimų, pasakoja apie savo seksualines fantazijas.

„Vienas jų prašė, kad apsirengčiau tinklo kojines ir aukštakulnius, užsirisčiau krūtis tik permatomu audiniu ir laukčiau jo sėdėdama ant lovos. Ir būtinai reikalavo ryškaus makiažo. Tiek juokiausi, bet padariau. Keista, vaikinas tik mane pamatė, iškarto „nuleido“ ir jokių kitų veiksmų jam neprireikė“, – juokėsi Marina.

REKLAMA

Kūniško verslo tiekimo atstovė prisipažino kelis kartus turėjusį klientą, kuris reikalavo tik oralinio ir grūdo savo grožį iki šaknų: „Kartą nes supykino mane. Bet kvailys gerus pinigus mokėjo. Kaip nustebau išvydusi jį per televizorių vienoje gyvenimo būdo laidoje. Toks visas iš savęs teigiamas, mylintis žmoną ir vaikus. Matyt, su žmona problemos. Aišku, jeigu vyrams viskas gerai, argi jie eis pas mus“.

Užkelia kainas iki maksimumo

Jeigu tokios, kaip Marina ar Andželika nelupa paskutinio kliento kailio, tai yra merginų, besiskelbiančių, jog už paslaugą nori tūkstančio arba net dviejų tūkstančių litų.

REKLAMA

Sostinės Viešosios policijos valdybos Ekologinės ir teisės pažeidimų prevencijos skyriaus viršininkas Vladimiras Jankoit pasakojo, jog neretai merginos pokštauja siūlydamos tokias kainas: „Žinoma, yra elitinių, uždarų saitų, kur gali registruotis tik sumokėjus tam tikrą mokestį. Ten įkainiai visai kitokie, nei mirgantys spaudoje ar interneto pažinčių tinklapiuose. Ten prašoma nuo 800 iki 1500 ir daugiau litų. Tai yra elitinės merginos, kurias samdo tik turtuoliai“.

Kituose tinklapiuose paprastai merginos, siūlančios mokamas paslaugas, turi savo žymėjimą, gerai žinomą policijai. Mat pareigūnai dažni svečiai čia. Jie ne tik fiksuoja merginas, bet ir jų klientus iššifruoja.

REKLAMA
REKLAMA

Klientai maskuojasi slėpdami metus ir vardus

Vedę vyrai, užimantys aukštas pareigas, paprastai neskelbia nuotraukų ir po kelių susirašinėjimo seansų ragina pereiti bendrauti elektroniniu paštu arba žinutėmis .

„Tokie žino, ko nori. Jie ateina, greitai nusirengia ir greitai „baigia“. Greitai apsirengia, palieka pinigus ir dingsta. Kai kurie vietoje pinigų pasiūlo bilietų lėktuvui, į teatrą. Vienas sumokėjo brangiais kvepalais. Nustebino vyriškis, dovanojęs brangias pėdkelnes. Vėliau paaiškėjo, jog tai policijos pareigūnas, kuris žinojo, jog duodamas pinigus gali „pakliūti“, – dalijosi Goda, dirbanti ne tik Lietuvoje, bet ir dažnai važinėjanti į Latviją ir net Suomiją.

Mergina pastebėjo, jog tose šalyse vyrai itin ištroškę sekso: „Gal jie šiauriau? Tiek norinčių niekada nebuvo. Lietuvoje labai mažai vyrų, kuriems reikia tikro sekso“.

Goda mėgino „prasisukti“ viename lietuviškame saite, tačiau ten, anot jos, „tūsinasi“ tik jaunikliai: „Rimtesni vyrai mėgsta normalius pažinčių saitus, kur dėl atlygio susitariama tik susitikus. Tiesa, daugelis ieško meilės už dyką. Viena moteris, kuriai jau 42 metai, pasakojo negalinti atsiginti norinčių nemokamų glamonių. Jai rašo po 50 žinučių per dieną. Štai kur antplūdis. O mes retai sulaukiam siūlymų, tenka laukti“.

REKLAMA

Paklausi meilė už dyką

Tokios populiarios moterys atima iš prostitučių pinigus. „Paprastai joms stinga sekso su vyrais šeimoje. Juk daugelis lietuvių prasigeria arba suserga impotencija tokiose metuose, kitiems pakanka pornografijos vaizdų. O žmonos lieka alkanos. Taip jos ieško tų, kurie irgi nori to paties. Mums tai siaubas, juk netenkame klientų. Nors, kas turi pinigų, verčiau eina pas mus. taip ramiau“.

Nors, prisipažino Goda, ne visada, juk ir prostitutės irgi gali įsimylėti: „Laukiau vieno vyriškio skambučio kiekvieną dieną. Jis gal toks vienas Lietuvoje buvo – gražus, mandagus, švarus, kvepiantis ir nešykštus. Pasakojo, jog dirba Seime,vedė dėl pinigų ir karjeros, su žmona nemiega jau daug metų, o sekso norisi. Guodėsi, jog kiek galima ranka „dirbti“, juk nudžiūti gali“.

Patenka į policiją ne tik plaštakės

Prostitucija besiverčiančios merginos tikino, jog policija prigriebia tik kvailus klientus: „Mes išduodame tik itin šykščius vyrus, kurie nori iškrypėliškos meilės. O, jeigu vyras yra normalus, niekada jo neišduodame, o pareigūnams sakome, jog mylime“.

Merginos atskleidė paslaptį, jog dirbant su protu, pakliūti įmanoma tik pačiai: „Klientai mums yra šventa“.

REKLAMA

Šį faktą patvirtino ir pareigūnai. Mat net krepšinio čempionato metu į jų rankas pakliuvo trys vyrai. Tiesa, visi vietiniai. Užsieniečio nė vieno, nors jų paslaugomis naudojosi nė viena mergina.

Ypač dosnūs buvo slovėnai ir makedoniečiai, jie šviesbruves merginas graibstė užrištomis akimis ir gerai joms mokėjo.

Beje, krepšinis baigėsi, ir mokamos meilės meistrės liko už borto – krizė vis dar siaučia, todėl daugeliui jų tenka dirbti už mažą atlygį.

Bijo nusikaltėlių

Plaštakės tikino, jog jų verslas dabar yra itin pavojingas. „Kai Vilniuje rado kelių prostitučių lavonus, nutarėme, jog geriau ieškoti klientų ne gatvėse. Bet ir tarp beiskiepiančių pagal skelbimą įvairių yra. Labai daug teistų ateina. Net recidyvistų. Tokiais atvejais prašome draugių pagalbos“.

Merginos tikino ne kartą buvusios apšvarintos klientų: „Ne tik mūsų draugės klofeliną pilsto, gauname ir mes jo. Kartą pabudau be nieko, net batus paėmė niekšas. O į policiją juk neeisi tokiais atvejais“.

Prostitutės skundėsi rizikuojančios kasdien ne tik gyvybe, bet ir savo vieta po saule. Jos pastebi, jog vyrų, dar norinčių moterų, sparčiai mažėja. Tačiau daugėja trokštančių vyriškų glamonių:„Mus gelbsti rusai, kurie yra daugiau seksualūs, nei lietuviai, ir to neslepia“.

Pasirodo, tarp klientų itin daug būtent rusų tautybės asmenų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų