REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Sukrečiantis įvykis Joniškio rajone esančiame Žagarės miestelyje – ūkiniame pastate rastas negyvas 17-metis.

Sukrečiantis įvykis Joniškio rajone esančiame Žagarės miestelyje – ūkiniame pastate rastas negyvas 17-metis.

REKLAMA

Gyvybės ženklų nerodantį jaunuolį aptiko 17-mečio draugas. Aiškėja, kad 17-tis rastas jį suradusio draugo šeimai priklausančiame ūkiniame pastate, kuriame praleido naktį.

Nepilnamečio kūnas rastas su nubrozdinimais veide ir rankose. Tad iškart pradėtas ikiteisminis tyrimas mirties priežasčiai nustatyti.

Po daugiau kaip paros medicinos ekspertai pateikė pirmines išvadas, kurios leido atmesti žmogžudystės versiją.

Šiaulių apskrities vyriausiojo policijos komisariato atstovė spaudai Gailutė Smagriūnienė patvirtino, kad, remiantis ekspertų išvadomis, ant nepilnamečio kūno pastebėti išoriniai sužalojimai neturi nieko bendro su jo mirtimi:

„Vidinių organų sužalojimų taip pat neaptikta. Buvo paimti kraujo ir kitų skysčių mėginiai, bus atliekami toksikologiniai tyrimai.“

REKLAMA
REKLAMA

Viena iš galimų versijų – perdozavimas narkotinėmis medžiagomis. Naujienų portalo tv3.lt šaltinių teigimu, jaunuolis prieš kurį laiką buvo vežamas tikrintis dėl narkotinių medžiagų. Jis dažnai laiką leisdavo su neaiškia kompanija. Buvo keliskart įkliuvęs dėl vagysčių.

REKLAMA

Policijos atstovė savo ruožtu pridūrė, kad miręs jaunuolis nebuvo ieškomas kaip dingęs be žinios.

Žagarės seniūnas Saulius Kužmarskis teigė, kad mirusio jaunuolio šeima gyveno socialiniame būste. 17-metį ir jo jaunesnį brolį prižiūrėjo tėvas. Mama mirė prieš kurį laiką.

„Kiek man žinoma, tai yra sunkiai besiverčianti šeima. Jiems buvo teikiamos socialinės paslaugos“, – sakė S. Kužmarskis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų