REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šiandien, sausio 28 d., 17.10 val. Šiaurės šalių kino klubas rodys prancūzų kilmės islandų režisieriaus Dagur Kári filmą „Išsišokėlis“ (Voksne mennesker).

REKLAMA
REKLAMA

Tai linksma komedija apie dykinėti mėgstantį vyruką, kuris nustemba savyje atradęs atsakomybės jausmą.

REKLAMA

Danielis yra graffiti piešėjas, kuris seniai nustojo mokėti sąskaitas ir dėl to nekvaršina sau galvos. Jo draugas Rogeris dirba ligoninėje, tačiau svajoja vieną dieną tapti futbolo teisėju. Rogeris mano, kad Danielis yra geras draugas, tačiau jam retkarčiais reiktų išmokti gyvenimo pamokas. Viskas pasikeičia vyrukams įsimylėjus tą pačią merginą, paslaptingąją Frank.

Frank pareiškė mylinti Rogerį, tačiau gali būti, kad tuo metu ji buvo apsvaigusi. Neatsakinga ir vis dar gyvenanti su kvanktelėjusia mama, Frank yra moteriška Danieliaus atmaina. Tačiau nerūpestingos dienos negali trukti amžinai ir trijulė bus priversta pažinti, kas yra atsakomybės jausmas.

REKLAMA
REKLAMA

Ši juodai balta režisieriaus Dagur Kári filmo juosta buvo apdovanota 10 apdovanojimų, tarp kurių prizai iš Briuselio, Geteborgo, Liublianos tarptautinių kino festivalių. Islandijos Edda kino apdovanojimuose filmas pripažintas geriausiu filmo, režisūros ir scenarijaus kategorijose.

Filmas bus rodomas originalo kalba su anglų kalbos subtitrais „Skalvijos“ kino centre (A. Goštauto g. 2/15, Vilnius).

Dėmesio! Nuo šiol Šiaurės šalių kino klubo žiūrovai kino centro „Skalvija“ kasoje privalo paimti nemokamus bilietus, kuriuos reikia parodyti įeinant į kino salę. Žiūrovai be bilietų į salę įleidžiami nebus.

Vienas žmogus gali paimti ne daugiau 2 bilietų, bilietai pradedami dalinti likus 1 val. iki kino seanso pradžios. Bilietų skaičius ribotas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų