• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Pažadu, kad šie greiti ir lengvai paruošiami vištienos kąsneliai taps Jūsų šeimynos vienu mėgstamiausių patiekalų“, – sako tinklaraštininkė Liucija.

„Pažadu, kad šie greiti ir lengvai paruošiami vištienos kąsneliai taps Jūsų šeimynos vienu mėgstamiausių patiekalų“, – sako tinklaraštininkė Liucija.

REKLAMA

Reikės: 500 g vištienos krūtinėlės;

Kiaušinių plakiniui: 2 kiaušinių; 1 valg. š. šalto vandens; 0,5 arb. š. druskos; 0,5 arb. š. juodųjų pipirų

Džiūvėsėlių mišiniui: 1 stiklinės džiūvėsėlių; 0,5 stiklinės miltų; 1 arb. š. druskos; 1 arb. š. saldžiosios paprikos miltelių; 1 arb. š. česnako miltelių; 1 arb. š. svogūno miltelių; aliejaus kepimui.

GAMINIMAS

Vištienos krūtinėlę padedame ant maistinės plėvelės, ant viršaus taip pat užtiesiame maistinę plėvelę ir vištieną gerai išmušame mėsos muštuku. Krūtinėlė turėtų būti ~1-1,5 cm storio. Tada krūtinėlę supjaustome į nedidelius kvadratėlius.

Viename inde išplakame kiaušinius su vandeniu, druska ir pipirais. Kitame inde sumaišome džiūvėsėlius, miltus ir prieskonius. Keptuvėje įkaitiname šiek tiek aliejaus ant vidutinės ugnies.

REKLAMA
REKLAMA

Imame po vieną vištienos gabalėlį, pirmiausia įmerkiame į kiaušinių plakinį, tada dedame į džiūvėsėlius ir kepame įkaitintoje keptuvėje iš abiejų pusių, kol gabalėliai įgauna auksinę spalvą.

Vištienos nereikia perkepti, kitaip gabalėliai bus kieti. Iškeptus vištienos gabalėlius dedame ant popierinio rankšluosčio, kad susigertų aliejus.

Patiekiame su mėgstamu padažu.

Šaltinis: Lithuanian in the USA

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų