Turbo greiti įdaryti kiaušiniai pagal Rasą: receptas pravers po Velykų

„Šventinio Velykų stalo patiekalas – gardūs įdaryti kiaušiniai. Šis receptas tiks ir po Velykų, kai lieka kiaušinių, o valgyti įprastai jų jau nebesinori“, – sako tinklaraštininkė Rasa.

Reikės: Kiaušinių (kietai virtų) – 8 vnt.; Rūkytos šoninės plonai pjaustytų juostelių (pakepintų) – 4–5vnt.; Marinuotų mažų agurkėlių – 2 vnt.;  Majonezo – 1/4 puodelio(1 puodelis 240 ml); geltonųjų garstyčių – 1/2 arb.šaukštelio; Marinuotų agurkėlių skysčio – 2 arb.šaukšteliai; Druskos, pipirų – pagal skonį; Česnakų miltelių – 1/8 arb.šaukštelio; Džiovintų saldžiosios paprikos miltelių (pabarstymui).

ĮDARYTŲ KIAUŠINIŲ RECEPTAS

Kiaušinius kietai išvirkite, atvėsusius nulupkite, perpjaukite išilgai perpus ir iš baltymų puselių išimkite trynius. Baltymų puseles išdėliokite lėkštėje.

Gaminame įdarą: trynius dėkite į dubenį, ir juos sutrinkite šakute. Į trynius dėkite majonezą, garstyčias, marinuotų agurkėlių skystį, berkite druską, žiupsnį pipirų, česnako miltelių ir viską gerai išmaišykite. Suberkite smulkiai supjaustytus marinuotus agurkus, išmaišykite.

Baltymų puseles pripildykite įdaru, galite tai daryti šaukšteliu, galite išspausti pro konditerinį maišelį.Užberkite kepintos šoninės gabaliukų. Papuoškite laiškiniais česnakais. Skanaus!

Šaltinis: Rasos virtuvės užrašai


Rašyti komentarą...
SKAITYTI KOMENTARUS (0)
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
Į viršų