Jums reikės:
kilogramo kiaulienos išpjovos, 4 svogūnų, miltų, mėgstamų prieskonių, aliejaus.
Iš pradžių kiaulienos išpjovą supjaustykite mažyčiais gabaliukais. Tuomet pabarstykite mėgstamais prieskoniais ir palikite pasimarinuoti maždaug 20 minučių.
Per tą laiką, pusžiedžiais supjaustykite svogūnus. Po to mėsos gabaliukus apvoliokite miltuose ir kepkite gerai įkaitintoje keptuvėje po kelis gabaliukus, kad gerai apskrustų.
Jeigu suversite iškart kepti daugiau, mėsa taip neapskrus ir bus ne tokia sultinga. Dėl šios priežasties tikrai verta pastovėti prie keptuvės kiek ilgėliau.
Kol kepate mėsą, kitoje keptuvėje apkepkite ir svogūnus.
Paskui mėsą suverskite ant svogūnų, pakepkite viską maždaug 5 minutes ir palikite uždengtą, kad įsigertų skoniai.
Labai skanu patiekti su orkaitėje keptomis bulvėmis bei marinuotais arba raugintais agurkėliais. Skanaus!