Svieste kepta lašiša: skanus kiekvienas kąsnelis

Kovo 8-oji – švenčiama kaip Tarptautinė moterų solidarumo diena. Minėdami šią šventę, virtuvės šefai Tomas Rimydis ir Vylius Blauzdavičius laidoje „La Maistas“ pateikė įspūdingų patiekalų idėjas vyrams, kurie savo kulinarinius gebėjimus galės pademonstruoti šventinio vakaro metu.

TV3 laidoje „La Maistas“ žymus virtuvės šefas, grilio ekspertas Vylius Blauzdavičius gamino jūros gėrybių troškinį. Receptas nesudėtingas, produktų kiekis minimalus, gamyba gana paprasta, o skonis nepaliks abejingų.

„Šiam patiekalui reikia daug česnako. Jis labai labai tinka su jūros gėrybėmis. Tačiau jį reikia dėti prieš pat kepimo pabaigą, nes jis labai greit sudega“, – patarė virtuvės šefas Vylius.

Kitas laidos šefas, istorinės virtuvės žinovas Tomas Rimydis gamino svieste troškintą lašišą su maskarponės krepšeliais ir pankolio salotomis. Tomas sako, kad lašiša pas mus populiari žuvis, dauguma moterų ją mėgsta, tad vyrai, pasirinkę ją gaminti, tikrai neprašaus pro šalį.

Pomidorinis jūros gėrybių troškinys

Pomidorinis jūros gėrybių troškinys – puiki idėja gardiems pietums ar vakarienei. Sužavės kiekvieną jūros gėrybių mėgėją.

Svieste kepta lašiša su vermuto ir žirnelių padažu

Svieste kepta lašiša su labai gardžiu vermuto ir žirnelių padažu – kiekvienas kąsnelis toks skanus, kad vakarienė taps ilgam įsimintina. 

##UArticlesInsert_Video_getVideo_tv3Play/11448434/autoplay=0#


Rašyti komentarą...
k
kukmistras
2021-03-14 10:56:01
Pranešti apie netinkamą komentarą
kepiau, tikrai skanu , bet tik kas antras kasnelis, net keista... Gal vermutas netinkamas.
Atsakyti
0

SKAITYTI KOMENTARUS (1)
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
Į viršų