REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Jei jums yra tekę valgyti riebią, kietą, su nevyksiu įdaru lazaniją, tai pabandykite pasigaminti ją namuose pagal laidos „La Maistas“ virtuvės šefų Tomo Rimydžio ir Vyliaus Blauzdavičiaus receptus bei patarimus. Tikrai nenusivilsite!

Jei jums yra tekę valgyti riebią, kietą, su nevyksiu įdaru lazaniją, tai pabandykite pasigaminti ją namuose pagal laidos „La Maistas“ virtuvės šefų Tomo Rimydžio ir Vyliaus Blauzdavičiaus receptus bei patarimus. Tikrai nenusivilsite!

REKLAMA

TV3 laidoje „La Maistas“ žymus virtuvės šefas, grilio ekspertas Vylius Blauzdavičius gamino supaprastintą lazanijos versiją – su kitokiais makaronais. Šis receptas patiks tiems, kas nemėgsta ilgai užtrukti virtuvėje. Vylius patvirtins, kad jai galima naudoti bet kokius makaronus, išskyrus spagečius.

„Aš planavau gaminti lazaniją, bet gavosi taip, kad parduotuvėje neradau lakštinių makaronų. Na, nusipirkau kitus makaronus, tuos, kuriuos mėgstu ir pabandžiau pasigaminti. Ir ji buvo tiesiog tobula. Tai aš galiu pasakyti, kad tai, ką aš šiandien pagaminsiu, yra skirta tiems, kas nelinkę per ilgai ieškoti kažkokių sudėtingų ingredientų“, – apie tai, kaip kilo idėja lazanijai panaudoti ne lakštinius makaronus, pasakojo Vylius.

Lazanija su jautiena ir daržovėmis

Nesudėtingai paruošiama lazanija, kuriai paruošti tiks bet kokie namie turimi makaronai. Greita, sotu ir labai skanu. 

REKLAMA
REKLAMA

Visą receptą pamatykite čia:

Na, o kitas laidos šefas, istorinės virtuvės žinovas Tomas Rimydis ruošė tradicinę itališką lazaniją iš tam skirtų lakštinių makaronų.

REKLAMA

Vienas iš svarbių dalykų – tobulas padažas, kuris gaminamas iš kepintų miltų ir pieno. Tomas sako, kad daugelis daro vieną svarbią klaidą, dėl kurios nesigauna geras padažas.

„Viena iš dažniausių klaidų – tai, kad miltai nėra iki galo apskrudinti. Tai yra balti, lengvi, nepaskrudinti miltai, kurie nėra skanūs ir padažas toksai neskanus būna“, – akcentavo T. Rimydis.

Lazanija su ėriena ir raudonojo vyno padažu

Gardžioji lazanija – puikiai tinka visos šeimos pietums. Nesudėtinga paruošti, o kiekvienas kąsnelis sutirpsta burnoje. 

Visą receptą pamatykite čia:

##UArticlesInsert_Video_getVideo_tv3Play/11432608/autoplay=0#

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų