Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Pirmieji šašlykai, kuriuos išmokau raugti buvo būtent šis receptas su garstyčiomis, pomidorų padažu ir majonezu. Taip būtent taip su majonezu. Paskui kažkuriam laikui šiuos šašlykus pamiršau, nes neva nelabai sveika marinuoti mėsą majoneze. Bet kai paskaičiau straipsnį žurnale, kad nieko tokio blogo tame nėra prisiminiau ir vėl užsinorėjau, taip raugtų šašlykų“, rašo tinklaraščio „Kviečiu į virtuvę“ autorė.

„Pirmieji šašlykai, kuriuos išmokau raugti buvo būtent šis receptas su garstyčiomis, pomidorų padažu ir majonezu. Taip būtent taip su majonezu. Paskui kažkuriam laikui šiuos šašlykus pamiršau, nes neva nelabai sveika marinuoti mėsą majoneze. Bet kai paskaičiau straipsnį žurnale, kad nieko tokio blogo tame nėra prisiminiau ir vėl užsinorėjau, taip raugtų šašlykų“, rašo tinklaraščio „Kviečiu į virtuvę“ autorė.

REKLAMA

Porcijos 6. Užtruksite apie 1 val: 3 kg sprandinės; 4 skiltelės česnako; 2 svogūnai; 1 v. š. garstyčių; 1 v. š. majonezo; 3 v. š. pomidorų padažo; Žiupsnis juodųjų pipirų; Druskos pagal skonį; 2 v. š. obuolių acto.

Šašlykų receptas

Sprandinę supjaustome gabalais, kuriuos butų patogu nerti ant iešmo. Česnaką pasmulkiname,  svogūną supjaustome pusžiedžiais.  Suberiame į dubenį pas mėsą. Supilame pomidorų padažą, garstyčias, majonezą, actą.

Suberiame pipirus. Viską gerai išmaišome. Paliekame pasimarinuoti bent 6– 12 val. Prieš kepant šašlykus pagardiname druska. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų