Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Ir kas pasakys, kad šios kopūstų salotos prie pietų kepsnio nėra nuostabios? Grūmojate, kad su majonezu? Na ir kas? Juk ne kasdien. O kartais taip gera, mišrainę gardinti juo. Tiesa man labai patiko į kopūsto draugiją dar ir ropę pakviesti. Tikrai labai geras skonių derinys ir balansas. Juk valgykime kuo daugiau ir įvairesnių daržovių. Nepamirškime to, ką augino mūsų močiutės savo daržuose“, – sako tinklaraščio „Kviečiu į virtuvę“ autorė.

„Ir kas pasakys, kad šios kopūstų salotos prie pietų kepsnio nėra nuostabios? Grūmojate, kad su majonezu? Na ir kas? Juk ne kasdien. O kartais taip gera, mišrainę gardinti juo. Tiesa man labai patiko į kopūsto draugiją dar ir ropę pakviesti. Tikrai labai geras skonių derinys ir balansas. Juk valgykime kuo daugiau ir įvairesnių daržovių. Nepamirškime to, ką augino mūsų močiutės savo daržuose“, – sako tinklaraščio „Kviečiu į virtuvę“ autorė.

REKLAMA

Porcijos 4. Užtruksite apie 10 min: 0,5 baltagūžio kopūsto; 2 morkos; 1 ropė; 1 obuolys.

Padažas: 1 v. š. kaparėlių; 4 maži marinuoti agurkėliai; 1 v. š. garstyčių; 1 skiltelė česnako; 4 v. š. majonezo.

Kopūstą supjaustome ruoželiais, morkas, ropę ir obuolį sutrakuojame šiaudeliais. Padažui skirtus produktus sumaišome. Gardiname salotas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų