Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Labai seniai gamintas troškinys, anksčiau buvau didelė troškinių mėgėja – taigi patogu, viską sumeti į puodą ir troškini, o ir plauti tik vieną puodą tenka“, – sako tinklaraščio „Oditėlės blogas“ autorė.

„Labai seniai gamintas troškinys, anksčiau buvau didelė troškinių mėgėja – taigi patogu, viską sumeti į puodą ir troškini, o ir plauti tik vieną puodą tenka“, – sako tinklaraščio „Oditėlės blogas“ autorė.

REKLAMA

Naudojau: raugintus kopūstus; karšto rūkymo dešreles; bulves; aštrų pomidorų padažą; grietinę; druską.

Kopūstus pakišame po šalto vandens srove ir nuplauname, taip dingsta dalis rūgšties. Kopūstus užpilame vandeniu ir statome puodą ant viryklės, tuo tarpu pjaustome nuskustas bulves ir dešreles.

Keletą minučių bulves pakepiau gerai įkaitintoje keptuvėje ir sudėjau į suminkštėjusius kopūstus. Kai bulvės buvo link išvirimo pabaigos, sumečiau paskrudintas keptuvėje dešreles ir viską pagardinau pomidorų padažu bei grietine. Galite dėti mėgstamų prieskonių, bet man apart druskos čia nieko netrūko. Nesigiriant, bet troškinys gavosi gardus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų