Sotus raugintų kopūstų troškinys pagal Editą: sušildys visą šeimyną

Publikuota 2021.10.06 11:45

Sena gaspadinė 2021-10-13 08:41:19
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Kokia nesąmonė. Nuauni rūgštį natūralią, o paskui dedi pomidorų padažą. Gal geriau morkų dėl rūgšties nuėmimo ir pasldinimo.   ATSAKYTI
Ale 2021-10-06 18:23:25
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Niekinis receptas.gausis marmalas .   ATSAKYTI
Ale 2021-10-06 18:23:24
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Niekinis receptas.gausis marmalas .   ATSAKYTI
Vaidile 2021-10-06 16:22:26
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Nesuprantu, kas cia per rašinėjimas? Aš esu Vaidilė, tai kodėl dar rašinėja man atsakymus kita Vaidilė? Ar nebeturi įdomesnių užsiėmimų. Aš parašiau ką žinau apie savo šviesios atminties prosenelį. O Jūs jo geriau nelieskite.    ATSAKYTI
Vaidilei 2021-10-06 14:15:22
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Bet dalge turbūt nusmesdavo nua pečių, valgydamas kopustiene?
   ATSAKYTI
Vsidile 2021-10-06 16:14:41
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
@Vaidilei Argi dar ir to nežinojote? Dalgis, 0 ne dalgė.    ATSAKYTI
Vaidilei 2021-10-08 12:01:05
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
@Vsidile Tai tavo kaime ir esdavo prarugusios kopūstus, pas mus kaime valgydavo sklandi ir rūkyta kumpį, uzsigerdavo gira  
Vaidile 2021-10-06 12:15:44
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Taip valgydavo mano prosenelis, grįžęs iš pievos su dalgiu ant peties.    ATSAKYTI
Vaidilei 2021-10-06 12:25:20
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
@Vaidile Tokiu metu per šienapjutes, raugintų kopūstų, nežinau ar kas valgydavo, paprasčiausia, šis patiekalas daugumoje tinka atvėsus orams, rudenį, kada būdavo raugiami kopūstai ir skerdziami gyvuliai, per šienapjute geriausia atgaiva būdavo, šaltibarščiai ir rūkytas kumpis, skilandis ar lašiniai, šienapjute tai daug energijos reikalaujantis darbas,taip, kad kažką nepastebėjai ką senolis valgydavo   ATSAKYTI
Vaidile 2021-10-06 13:46:30
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
@Vaidilei Atsakymas Gerai prisimenu ne tik ką valgydavo mano prosenelis, bet ir šienapjutę, rygiapjute, bulviakasį. Ne tik mano prosenelis po šienapjutės valgydavo raugintus kopūstus, bet ir kiti kaimo sąmonės, jeigu būdavo likę statinėse ir kopūstų niekas nė plaudavo, nebent tuomet, kai jie būdavo perūgę. Aš nėra rašau to ko nežinau. Manau, kad esu ne tos kartos kaip Gerb šio valgio rašanti autore  
Vida 2021-10-06 12:02:22
Pranešti apie netinkamą komentarą
-1
Kiek sumokėjo už tu vad, "dešrelių" reklama tau? kam raugintus kopūstus dar plaut? Čia gaunasi kai rožė per dujokauke uastyt, skaniausia, idėjai, kad ir parūkytos šoninukes, ar seip mesytes, bus ir geras skonis ir rauginto kopūsto kvapas, dar pagal skonį gali cukriuko koki šaukštą ibet, gausis saldžiarūgštis troškinys, o ne su plastmasine desrelem


   ATSAKYTI
REKLAMA
Į viršų