Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Kiek primirštos krabų lazdelės keptos tešloje, bet tikrai labai tinkamas užkandis pasisėdėjimams su draugais”, – sako tinklaraščio „Oditėlės blogas“ autorė.

„Kiek primirštos krabų lazdelės keptos tešloje, bet tikrai labai tinkamas užkandis pasisėdėjimams su draugais”, – sako tinklaraščio „Oditėlės blogas“ autorė.

REKLAMA

Reikės: 300 g krabų lazdelių; 3 kiaušinių; 3 v.š. majonezo; 100 g miltų; 1 a.š. raudonosios paprikos miltelių; žiupsnelio šviežių krapų; druskos.

Padažui: 4 v.š. majonezo; 1 v.š. grietinės; 1 išspaustos skiltelės česnako.

Į dubenį įmuškite kiaušinius, sudėkite majonezą, miltus, paprikos miltelius, pjaustytus krapus, pagardinkite druska ir viską gerai išplakite. Tešla gaunasi tiršta.

Krabų lazdeles perpjaukite išilgai, apvoliokite tešloje ir kepkite keptuvėje su trupučiu aliejaus iš abiejų pusių kol gražiai apskrus. Sudėkite ant popierinės servetėlės, kad susigertų riebalų perteklius. Patiekite su padažu. Skanaus!

P.s. neskubėkite išpilti likusios tešlos, o iš jos iškepkite blynelius.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų