Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Augaliniai produktai – neatsiejama visavertės mitybos dalis. O ar pasiryžtumėte bent kartą per savaitę išmėginti naujus augalinius patiekalus? Kartu su organizacija „Gyvi gali“ ir projektu „Nori gali“ padėsime Jums į savo racioną įtraukti daugiau vaisių, daržovių, kruopų, ankštinių produktų. Jūsų dėmesiui – veganiškas šios savaitės patiekalas.

Augaliniai produktai – neatsiejama visavertės mitybos dalis. O ar pasiryžtumėte bent kartą per savaitę išmėginti naujus augalinius patiekalus? Kartu su organizacija „Gyvi gali“ ir projektu „Nori gali“ padėsime Jums į savo racioną įtraukti daugiau vaisių, daržovių, kruopų, ankštinių produktų. Jūsų dėmesiui – veganiškas šios savaitės patiekalas.

REKLAMA

Labai paprasta pomidorinė sriuba, kai reikia susišildyti vėsiais vakarais.

Reikės (~3 porcijoms): 11 vidutinio dydžio pomidorų; 1 raudonosios saldžiosios paprikos; 1 daržovių sultinio kubelio; 1 vidutinio dydžio svogūno; 5 česnakų skiltelių; Saujos šviežių bazilikų 1 šaukštelio cukraus.

Kaip gaminti

Pomidorus supjaustome į 4 dalis, papriką – nedideliais gabaliukais. Viską kepimo skardoje apšlakstome alyvuogių aliejumi. Kepame 190 °C temperatūroje apie 45 min.

REKLAMA

Keptuvėje pakepiname smulkintą svogūną ir česnaką. Apkepintus pomidorus su paprika, apkeptus svogūnus bei česnakus sudedame į puodą, įdedame bazilikus, cukrų, sultinio kubelį (vandens galima nepilti, nes skysčio užtenka nuo pomidorų) ir sumalame trintuvu.

Apibarstome maistinėmis mielėmis ir valgome su pasirinkta duona.

Už šios savaitės receptą dėkojame tinklaraščiui @plantasticka.

Mielėmis????? neįsivaizduoju...
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų