Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Labai mėgstu mišraines su skrebučiais jie valgant suteikia kažkokį lengvumo pojūtį, nors salotos yra pakankamai sočios. Skrebučius dėkite prieš pat patiekiant, kitaip jie suminkštės“, – sako tinklaraščio „Jurgittos receptai“ autorė.

„Labai mėgstu mišraines su skrebučiais jie valgant suteikia kažkokį lengvumo pojūtį, nors salotos yra pakankamai sočios. Skrebučius dėkite prieš pat patiekiant, kitaip jie suminkštės“, – sako tinklaraščio „Jurgittos receptai“ autorė.

REKLAMA

Mišrainės ingredientai: 100 gr krabų lazdelių; 2 kietai virti kiaušiniai; 15 vnt. juodųjų alyvuogių; 100 gr fermentinio sūrio; 2 riekės baltos forminės duonos; pusė svogūno; krapų.

Užpilui: 4–5 v.š. majonezo; 2 v.š. citrinos sulčių; pipirų; 1 skiltelės smulkinto česnako.

Mišrainės receptas

Duoną supjaustome kubeliais ir paskrudiname sausoje keptuvėje arba orkaitėje. Griežinėliais supjaustome krabų lazdeles. Sūrį pjaustome plonais šiaudeliais arba sutarkuojame burokine trintuve.

Kiaušinius pjauname per pusę ir supjaustome jas skiltelėmis. Beriame alyvuoges, skrebučius, smulkiai supjaustytą svogūną. Sumaišome su išmaišytais padažo ingredientais. Pabarstome krapais. Iškart patiekiame, kad kubeliai išliktų traškūs. Skanaus!

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų