Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Greitas ir skanus pyragas, ypač šiltas ir su ledų kaušeliu“, – sako tinklaraščio „Jurgittos receptai“ autorė.

Greitas ir skanus pyragas, ypač šiltas ir su ledų kaušeliu“, – sako tinklaraščio „Jurgittos receptai“ autorė.

REKLAMA

Ingredientai: 350 gr. rabarbarų; 3 didesni kiaušiniai; 120 gr. cukraus; 130 gr. miltų; 1 a.š. kepimo miltelių; 1 a.š. vanilinio cukraus; 50 ml. aliejaus; 12 v.š. mišinio cinamonas+cukrus; žiupsnelis druskos.

Rabarbarų pyrago receptas

Rabarbarus nulupame ir smulkiai supjaustome, sumaišome su cinamoniniu mišiniu. Kiaušinius, cukrų, vanilinį cukrų ir druską plakame mikseriu, kol masė padidėja kelis kartus ir tampa tiršta.

Supilame aliejų, išplakame. Per kelis kartus suberiame miltus ir kepimo miltelius, atsargiai išmaišome šaukštu, kad tešla nesukristų.

Supilame 2/3 tešlos į kepimo popieriumi išklotą formą, sudedame rabarbarus, ir supilame likusią 1/3 tešlos. Kepame 190°C įkaitintoje orkaitėje 3040 min. (tikriname vidurį mediniu pagaliuku).

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų