Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Noriu pasiūlyti labai paprastą ir be galo skanų marinatą, kuris turi malonią rūgštelę. Užpilti marinatu galite bet kokias mėgstamas daržoves – agurkus, pomidorus, paprikas, šparagines pupeles ir pan.“, – sako tinklaraščio autorė.

„Noriu pasiūlyti labai paprastą ir be galo skanų marinatą, kuris turi malonią rūgštelę. Užpilti marinatu galite bet kokias mėgstamas daržoves – agurkus, pomidorus, paprikas, šparagines pupeles ir pan.“, – sako tinklaraščio autorė.

REKLAMA

Reikės: 1 l vandens; 1 v.š. druskos; 4 v.š. cukraus; 100 g acto (9%); prieskonių (lauro lapelių, pipirų mišinio, garstyčių grūdelių ir pan.).

Daržovių marinatas

Išvardintus ingredientus sudedame į puodą. Kai užvirs ir ištirps druska bei cukrus, marinatas paruoštas. Stiklainiukus išplaukite, iškaitinkite orkaitėje.

Sudėkite daržoves ir užpilkite marinatu. Užsukite dangtelius ir palikite atvėsti kambario temperatūroje. Perneškite į vėsią patalpą ir kai tik bus noras, patiekite prie mėgstamo patiekalo.

Šaltinis: Oditėlės blogas

Sveiki. Marinata ,virdama ragauju. Užpilu du kartus. Užpilu, uždedu dangtelį, atvėsta, dar kartą užverdu , užpilu ir uždarau. Stiklainių nekaitinu, tikrai nereikia. Išlaikyti, galima ir ne vienerius metus. Nebūtina šaltoje vietoje, žinoma ne saulėtoje.
Nieko naujo. Klasikinis marinatas, kurio receptu jaunystėje naudojosi netgi močiutės.
Tikras lietuvis visada turi būti kuo nors nepatenkintas!?! Beje, kiekviena šeimininkė turi savo receptus. Cia vienos jų. Nepatinka naudokis savuoju.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų