Rašyti komentarą...
Sveiki. Marinata ,virdama ragauju. Užpilu du kartus. Užpilu, uždedu dangtelį, atvėsta, dar kartą užverdu , užpilu ir uždarau. Stiklainių nekaitinu, tikrai nereikia. Išlaikyti, galima ir ne vienerius metus. Nebūtina šaltoje vietoje, žinoma ne saulėtoje.
Nieko naujo. Klasikinis marinatas, kurio receptu jaunystėje naudojosi netgi močiutės.
@Arvyda Jei nepatinka ,nu nustumk toliau ir skaityk toliau,a butina bambeti
Gal pades nuo bezdzioniu raupu. Reik straipsnio dar kaip savadarbius pampersus darytis,nes daug apsisikeliu is baimes bus rudeni. Jei ne anksciau
Per daug cukraus. Užtenka 1 valgomo šaukšto,tiek pat kiek ir druskos. Patariu naudoti sveikesnį actą,t.y. obuolių actą,kurio pilu 10 valgomų šaukštų vienam litrui vandens, jis yra 6% stiprumo.
@Rita Klysti, sito marinato tai ir yra cinkelis. Nera sveikiausia, bet ne kasdien saukstais slemsti.
Kam cukraus tiek daug? Bus daržovių uogienė?
Jau blia žmonės nebemoka agurkų marinuoti.
@Kosmonautai Tikras lietuvis visada turi būti kuo nors nepatenkintas!?! Beje, kiekviena šeimininkė turi savo receptus. Cia vienos jų. Nepatinka naudokis savuoju.
Į viršų