Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Augaliniai produktai – neatsiejama visavertės mitybos dalis. O ar pasiryžtumėte bent kartą per savaitę išmėginti naujus augalinius patiekalus? Kartu su organizacija „Gyvi gali“ ir projektu „Nori gali“ padėsime Jums į savo racioną įtraukti daugiau vaisių, daržovių, kruopų, ankštinių produktų. Jūsų dėmesiui – veganiškas šios savaitės užkandis.

Augaliniai produktai – neatsiejama visavertės mitybos dalis. O ar pasiryžtumėte bent kartą per savaitę išmėginti naujus augalinius patiekalus? Kartu su organizacija „Gyvi gali“ ir projektu „Nori gali“ padėsime Jums į savo racioną įtraukti daugiau vaisių, daržovių, kruopų, ankštinių produktų. Jūsų dėmesiui – veganiškas šios savaitės užkandis.

REKLAMA

Kai norisi greitai, bet sočiai užkąsti, šis pupelių užkandis tikras išsigelbėjimas.

Jums reikės: 50 gr juodųjų pupelių (išvirtų ar konservuotų); poro (pagal skonį); 1/2 a.š. raudonėlio; 1/2 a.š. česnakų miltelių; 1/2 a.š. kmynų; 1 laimo; saujos petražolių; druskos; 1 v.š. aliejaus.

Kaip gaminti: Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir pakepinkite porą. Į keptuvę supilkite sumaišytus sausus prieskonius, šiek tiek pakepinkite, kad atsiskleistų prieskonių aromatas.

REKLAMA

Suberkite pupeles ir patroškinkite viską kartu apie 5min, įpylę šiek tiek vandens. Nukelkite keptuvę nuo ugnies, pupeles gausiai apšlakstykite laimo sultimis, suberkite kapotas petražoles, įberkite druskos. Skanaus!

Šių receptų publikavimas – ne pelno siekiančios organizacijos  „Gyvi gali“ projekto „Nori gali“ dalis. Projektas įkvepia augalinio – sotaus ir skanaus – maisto atradimams. Už šios savaitės receptą dėkojame tinklaraščiui @žaliabetnežolė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų