Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Lengvos, greitos salotos. Kai už lango šviečia saulutė, oras idealus ir tikrai nesinori tūnoti virtuvėje, salotos visuomet yra tobulas variantas ne tik užkąsti, bet gali būti ir greitas garnyras prie grilio ar kitų patiekalų. Šios kopūsto salotos labai dera su įvairiais mėsos ir žuvies patiekalais“, – sako tinklaraščio „Lithuanian in the USA“ autorė Liucija.

„Lengvos, greitos salotos. Kai už lango šviečia saulutė, oras idealus ir tikrai nesinori tūnoti virtuvėje, salotos visuomet yra tobulas variantas ne tik užkąsti, bet gali būti ir greitas garnyras prie grilio ar kitų patiekalų. Šios kopūsto salotos labai dera su įvairiais mėsos ir žuvies patiekalais“, – sako tinklaraščio „Lithuanian in the USA“ autorė Liucija.

REKLAMA

Reikės: 200 g kininio kopūsto; 1 didelės morkos; 1 vidutinio dydžio obuolio (saldesnio); 1 saliero stiebo; 1 nedidelio gabalėlio poro.

Padažui: 3 valg. š. grietinės; 3 valg. š. majonezo; 2 valg. š. baltojo vyno acto; 2 arb. š. cukraus; druskos; juodųjų pipirų.

Padažas – viename indelyje sumaišome visus padažui skirtus ingredientus, atidedame į šalį. Kopūstą supjaustome šiaudeliais. Morką nulupame ir sutarkuojame smulkia tarka.

REKLAMA

Porą supjaustome plonais griežinėliais. Obuolį nulupame ir supjaustome šiaudeliais. Susmulkiname saliero stiebą. Į vieną indą sudedame visas daržoves, išmaišome. Salotas užpilame padažu ir išmaišome. Iškart patiekiame.

Jei salotas valgysite vėliau, tuomet sumaišykite su padažu tik prieš patiekiant. Kadangi obuolys supjaustytas patamsėja, tad jį reikėtų įmaišyti į salotas taip pat prieš patiekiant.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų