Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Mano kotletai šį kartą su įdaru, kuris man labai patiko. Paprastai žmonės į kotletų vidų deda džiovintas slyvas, o aš ne taip kaip visi, pas mane turi būti atvirkščiai. Aš dėjau džiovintus abrikosus. Skanu, tikrai, tikrai“, rašo tinklaraščio „Samčio užrašai“ autorė Odeta.

Mano kotletai šį kartą su įdaru, kuris man labai patiko. Paprastai žmonės į kotletų vidų deda džiovintas slyvas, o aš ne taip kaip visi, pas mane turi būti atvirkščiai. Aš dėjau džiovintus abrikosus. Skanu, tikrai, tikrai“, rašo tinklaraščio „Samčio užrašai“ autorė Odeta.

REKLAMA

 

4 asmenims, apie 40 min: 500 g kiaulienos faršo; 2 kiaušiniai; 1 mažas svogūnas; 1 šaukštelis džiovintų žolelių mišinio (raudonėlis, dašis,bazilikas); 100 g džiovintų abrikosų; pagal skonį druskos; pagal skonį maltų baltųjų pipirų; 1 st. džiuvėsėlių; aliejaus kepimui.

Kotletų receptas

Džiovintus abrikosus užmerkite šiltame vandenyje ir išmirkykite. Į faršą berkite džiovintas žoleles, druską, pipirus, įtarkuokite svogūną, sudėkite kiaušinius ir gerai išmaišykite.

Galite masę į dubenį mesti iš aukščiau, taip į masę pateks daugiau oro ir kotletai bus puresni.

Formuokite nedidelius kotletus ir į vidų įspauskite po abrikosą (jei abrikosai dideli, tuomet perpjaukite pusiau), apvoliokite džiūvėsėliuose ir dėkite į keptuvę su įkaitintu aliejumi. Kepkite iš abiejų pusių, kol kotletai iškeps. Tiekite su norimu garnyru.

 

 

Kaip gali būti skanu, į vidurį kotleto įdėtas saldumynais. Ir nesuderinama, ir dar tokias šiukšles platina.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų