• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Kai šaldytuve gulėjo pakelis krabų lazdelių ir prašėsi sunaudojamas, o spintelės kamputyje savo eilės laukė džiūvėsėliai su ciberžole, ėmiau ir iškepiau krabų lazdelių kotletų. Man mėgstančiai krabų lazdeles ir šie kotletai tikrai skanūs. Pietų paįvairinimui puikus variantas“, – rašė tinklaraščio „Kviečiu į virtuvę“ autorė.

„Kai šaldytuve gulėjo pakelis krabų lazdelių ir prašėsi sunaudojamas, o spintelės kamputyje savo eilės laukė džiūvėsėliai su ciberžole, ėmiau ir iškepiau krabų lazdelių kotletų. Man mėgstančiai krabų lazdeles ir šie kotletai tikrai skanūs. Pietų paįvairinimui puikus variantas“, – rašė tinklaraščio „Kviečiu į virtuvę“ autorė.

REKLAMA

Užtruksite apie 15 min. 

Krabų lazdelių kotletų 2-3- porcijoms reikės:

  • 300 g krabų lazdelių;
  • 50 g kietojo sūrio; 
  • 2 skiltelės česnako;
  • Ryšulėlis krapų;
  • Džiūvėsėlių su ciberžole, pagal poreikį (naudojau „Kauno grūdai“ produkciją);
  • 1 kiaušinis;
  • 1 v. š. manų;
  • Žiupsnis druskos;
  • Šlakelis aliejaus, kepimui.

Sutarkuojame krabų lazdeles ir sūrį. Pasmulkiname krapus ir česnaką. Suberiame manus, mušame kiaušinį. Pabarstome druska. masę išmaišome. formuojame kotletus. Apvoliojame džiūvėsėliuose. Keptuvėje įkaitiname aliejų ir kepame kotletus iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus ir iškeps.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų