Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Dalinuosi gardžia pusryčių idėja – karštų sumuštinių receptu. Bet tai nebūtinai pusryčių idėja, karštus sumuštinius patogu pasiimti į kelionę, tai gali būti kaip greitas užkandis. Mūsų šeimoje karštus sumuštinius su malonumu valgo nuo mažiausio iki didžiausio“, rašo tinklaraščio „Gamink su Audrone“ autorė.

„Dalinuosi gardžia pusryčių idėja – karštų sumuštinių receptu. Bet tai nebūtinai pusryčių idėja, karštus sumuštinius patogu pasiimti į kelionę, tai gali būti kaip greitas užkandis. Mūsų šeimoje karštus sumuštinius su malonumu valgo nuo mažiausio iki didžiausio“, rašo tinklaraščio „Gamink su Audrone“ autorė.

REKLAMA

Reikės: baltos forminės duonos (arba batono), mocarelos arba fermentinio sūrio, dešros, rauginto agurko, majonezo.

Karštų sumuštinių receptas

Dešrą, sūrį, agurką sutarkavau burokine trintuve ir pagardinau majonezu, išmaišiau. Ant baltos forminės duonos uždėjau paruošto įdaro.

Paruoštus sumuštinius sudėjau į kepimo skardą su kepimo popieriumi ir įdėjau kepti į įkaitintą  iki 180 laipsnių orkaitę ~ 15 min. (kepimo laiką reguliuokite pagal savo orkaitę). Skanaus!

 

Šeima tokius sumuštinius pradėjo valgyti jau prieš kokius 20 m. Jokio čia naujo atradimo ir žavėjimosi
jokio majonezo ir agurko tik desra ir suris sviestas o iskepus aptepti kecupu ir pabarstyti pipirais maltais agurkas palei skoni siaip nebutinai geriausia kava arbata arba alus
vietoj majonezo naudoju kiausini ,idedu sauleje dziovintu pomidoru ,smulkiai ipiaustau svoguna ,idedu desros,surio ,kecupo ,viska ismaisau ant batono ar formines duonos ,kepu. Labai skanu ,bet kepu retai ,nes tikrai pametu saika juos valgydama
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų