Rašyti komentarą...
Aš žinau patikrintą receptą! Smulkiai supjaustyti dešrą, marinuotus agurkus, paprikas ar bet kokių mėgstamų daržovių. Įdėti majonezo, pomidorų padažo, sūrio. Tada įdėti smulkiai supjaustytų šviežių žolelių (tinka pavasarį-vasarą) arba įvairių prieskonių. Sumaišyti, dėti ant batono ir iškepti orkaitėj :))))
Mano mama tokius valgė būdama mažytė o dabar man 20 tai ką kalbėt
Eikit darytis sumuštinių nereiks rašliavoj pyktis
Tai kad elektros daug reik tiem sumustinem
Taip jokio žavėjimosi jau 20 metų gaminam ir dar skanesnius
Dedame žalumynų
vietoj majonezo naudoju kiausini ,idedu sauleje dziovintu pomidoru ,smulkiai ipiaustau svoguna ,idedu desros,surio ,kecupo ,viska ismaisau ant batono ar formines duonos ,kepu. Labai skanu ,bet kepu retai ,nes tikrai pametu saika juos valgydama
@rena Kam tas majonezas kai dedamas sūris riebus
jokio majonezo ir agurko tik desra ir suris sviestas o iskepus aptepti kecupu ir pabarstyti pipirais maltais agurkas palei skoni siaip nebutinai geriausia kava arbata arba alus
@g Tik pati galit suprast ką supaisėt. Kam ir rašot,jei nežinot sakinių ribų? Pagal jus ant sumuštinio dedat maltus agurkus?
@Suvokiu agirdz o tai as vienas taip rasau be kableliu jau tipo neina suprast ka parasiau zmoga tu zmoga kabinekis kitur kur daugiau kimba
@Suvokiu faufau kokie mes visi protingi atseit neina suprasti ka parasiau jeigu nera kablelio nu tai taip kur tau
@g Jei nemoki rašyti, tai ir nerašyk
@Bemoksliui oleuleu dar zmoga nu sekmes
Šeima tokius sumuštinius pradėjo valgyti jau prieš kokius 20 m. Jokio čia naujo atradimo ir žavėjimosi
@XXXXX O kiti gal nori žinoti, ko čia didžiuotis kad jūs žinot
Į viršų