Viskas priklauso nuo maisto ir gėrimų, kuriuos vartojate. Beje, nepamirškite pagalvoti ir apie prieskonius, skelbia pomada.cc.
Visų pirma, cinamonas. Jis privalo būti įtrauktas į jūsų racioną kiekvieną dieną. Jis labai greitai sureguliuoja cukraus balansą kraujyje, todėl neleidžia jo perdirbti į riebalus. Cinamonas yra priskiriamas produktams, kurie mažina cholesterolio kiekį. Be to, vien cinamono kvapas sukuria iliuzinį sotumo jausmą, jis nėra kaloringas.
Jums tereikia kasdien suvalgyti pusę šaukštelio cinamono. Toks kiekis sumažins riziką susirgti cukriniu diabetu. Berkite cinamoną į kavą, avižinius dribsnius, daržoves, keptus vaisius.
Kajeno paprikos. Tai dar vienas prieskonis, kuris skatina metabolizmą. Tuo pačiu jis prisideda prie gliukozės kiekio kraujyje mažėjimo, užkerta kelią riebalų kiekio didėjimui. Tai - vitaminų B2, B6, P, €, PP šaltinis. Kajeno paprikose vitamino C net du kartus daugiau nei citrinose.